Maaltijdservice Drouwenermond

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Drouwenermond voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Drouwenermond? D.m.v. onze vergelijker achterhaalt u probleemloos diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of magnetronmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,50 per maal. Flink uitpakken met Varkensvlees in saus en Verse rauwkostsalade? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Drouwenermond beschikt u over smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9523
PrijsindicatieVanaf €6,23
Maaltijd suggestieGebakken witvis

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Drouwenermond

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Drouwenermond. Neem interessante maaltijdbezorgers als Diepvriesman of Gooise Tafel. Ook binnen de gemeente zien we allerlei organisaties en slagerijen. Iedere organisatie hanteert zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde wensen zoals o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Drouwenermond? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Drouwenermond. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende firma’s beschikken over een premium boodschappenservice voor senioren. Op die manier koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als toetjes of karnemelk. In de regel gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Drouwenermond

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Drouwenermond? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Couscous, kip, mergueze worst of Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst. Hieronder ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Drouwenermond voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Runderlapje in jus kunt u al bestellen vanaf €6.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thaise soep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Griesmeelpap als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Borger-Odoorn. Meer informatie leest u op www.borger-odoorn.nl. Bekijk ook meer informatie over Apetito.

Informatie

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • (Net) nummer: 0599 (+31599)
 • Centrale postcode: 9523
 • Wijk: Borger

Maaltijd voorbeelden

 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Gebakken aardappels

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Drouwenermond regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Controleer goed het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of email / internet. De menu’s worden in de regel bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten en Chicken Lunges. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft steun bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Drouwenermond. Een tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Drouwenermond maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.borger-odoorn.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9523).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan