Maaltijdservice Nieuw-Buinen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuw-Buinen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuw-Buinen? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl treft u supersnel verschillende organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,10 p.p. Genieten van Broccoli kaassaus of Speklapjes met jus en preistamppot? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Nieuw-Buinen ontvangt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9521
PrijsindicatieVanaf €6,22
Maaltijd suggestiePrei a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Nieuw-Buinen

We zien meer en meer maaltijdservices in Nieuw-Buinen. We hebben het over populaire aanbieders als Van Marle en/of EkoPlaza. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en restaurants. Elke optie heeft zo zijn eigen keuken en voorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daarom de services overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Nieuw-Buinen? Er is gelukkig een alternatief. Best veel maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuw-Buinen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende organisaties voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als beschuit of cake. Normaal gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuw-Buinen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Nieuw-Buinen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Onderstaand bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig verse maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuw-Buinen voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Zuurkool met appel is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes kunt u al bestellen vanaf €6,95.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, een gezonde salade en een dessert als Aardbeien om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Borger-Odoorn. Aanvullende info kunt u vinden op www.borger-odoorn.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Uitgekookt.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • Netnummer: 0599 (+31599)
 • Centrale postcode: 9521
 • Lokale wijk: Borger

Maaltijden suggesties

 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Andijvie a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nieuw-Buinen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Nieuw-Buinen. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Nieuw-Buinen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.borger-odoorn.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9520, 9521).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan