Maaltijdservice Bronnegerveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bronnegerveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Bronnegerveen? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,45. Aanschuiven voor Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Foe yong hai? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Bronnegerveen beschikt u over voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9526
PrijsindicatieVanaf €6,26
Maaltijd suggestieKersenpannenkoek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Bronnegerveen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Bronnegerveen. Neem grote bedrijven als Meat&Meals en Smakelijk Thuys. Maar ook lokaal kan men kiezen voor prima instanties en verswinkels. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de leveranciers op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Bronnegerveen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bronnegerveen. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers voorzien in een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee haalt u probleemloos de boodschappen zoals griekse yoghurt en cake. Normaliter zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bronnegerveen

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Bronnegerveen? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Maaltijdsalade met kip en avocado. Verderop bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bronnegerveen voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Zomerzuurkool met casselerrib bestelt u vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Aspergesoep met zalm vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, iets te drinken en om het compleet te maken Panna cotta achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Borger-Odoorn. Meer hierover is beschikbaar op www.borger-odoorn.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Stats & Facts

Voorbeelden van maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Verse waldorfsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bronnegerveen regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 gerechten. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Tagliatelle, kip, paddestoelen en Zalm remouladesaus groentemix gek aard. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Bronnegerveen. Uw voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een service waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bronnegerveen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.borger-odoorn.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9526).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan