Maaltijdservice Borger

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borger voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Borger? Aan de hand van deze pagina treft u eenvoudig verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,00 per persoon. Aanschuiven voor Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes of Risotto, bospaddestoelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Borger ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9531
PrijsindicatieVanaf €6,29
Maaltijd suggestieGestoofde wortel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Borger

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Borger. We hebben het over populaire aanbieders als Maaltijdservice.nl en Picnic. Ook binnen de gemeente zijn er tal van instellingen en restaurants. Iedere partij levert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Borger? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borger. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven hebben ook een handige boodschappenservice voor senioren. In dat geval koop u snel de supermarktartikelen als griesmeelpap en appels. Gewoonlijk gratis mee bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Borger

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Borger? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Op die manier kunt u weer genieten van Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Chili con carne, gehakt, rijst. Onderstaand tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borger voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €4,6.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,5.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Koninginnensoep, een extra salade en iets fris zoals Griesmeelpap om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Borger-Odoorn. Meer informatie bekijkt u op www.borger-odoorn.nl. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • Regionummer: 0599 (+31599)
 • Postcodegebied: 9531
 • Populaire wijk: Borger

Maaltijden tips

 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Schnitzel pepersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Borger aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Kip Andorra schotel. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. We hebben het over assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Borger. De beschikbare tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Borger maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.borger-odoorn.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9530, 9531).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan