Maaltijdservice Odoornerveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Odoornerveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Odoornerveen? Door gebruik te maken van onze tool vindt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,30 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng of Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Odoornerveen geniet u van uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0591 (+31591)
Postcode7874
PrijsindicatieVanaf €5,91
Maaltijd suggestieVerse rauwkostsalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Odoornerveen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Odoornerveen. Denk aan grote maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene instellingen en zorginstellingen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Odoornerveen? Ook dan bent u welkom! Steeds meer maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Odoornerveen. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hanteren ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Zo koop men moeiteloos verse of handige boodschappen als halfvolle melk en allesreiniger. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Odoornerveen

Bent u op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Odoornerveen? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Stamppot Zuurkool met appel. Hieronder ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Odoornerveen voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Spinazie à la crème met champignons bestelt u vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €4,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip, sperziebonen, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Rundvleessoep, extra groenten en een toetje als Baba au rhum achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Borger-Odoorn. Meer details kan u lezen op www.borger-odoorn.nl. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • (Net) nummer: 0591 (+31591)
 • Centrale postcode: 7874
 • Veel gezochte wijk: Borger

Tips voor maaltijden

 • Uiensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Odoornerveen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Meestal doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De magnetronmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Nasi kip saté of Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Odoornerveen. Uw voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Odoornerveen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.borger-odoorn.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7874).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan