Maaltijdservice Ellertshaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ellertshaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ellertshaar? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl treft u eenvoudig verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,40 per maaltijd. Aanschuiven voor Macaronischotel of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Ellertshaar geniet u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9535
PrijsindicatieVanaf €6,32
Maaltijd suggestieGekruide speklap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Ellertshaar

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Ellertshaar. Denk dan aan erkende bedrijven als Eet Smakelijk en/of Etume. Maar ook lokaal zijn er verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Iedere leverancier wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen als vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Ellertshaar? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ellertshaar. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel firma’s hanteren ook een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee koop u gelijk broodnodige boodschappen als sappen of koffiekoeken. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ellertshaar

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Ellertshaar? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere type aanbieders die mogelijk rijmen met uw situatie en diëten/allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Ellertshaar voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Gazpacho, een extra rauwkostsalade en een toetje als Vanille ijs als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Borger-Odoorn. Praktische info leest u op www.borger-odoorn.nl. Bekijk ook meer informatie over Proefpakket.

Belangrijke info

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • Netnummer: 0599 (+31599)
 • Postcode: 9535
 • Populaire wijk: Borger

Voorbeelden van maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Varkens-groenteschotel
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Gestoofde spitskool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ellertshaar aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice past bij uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Soms is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng en Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Ellertshaar. De voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een service waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Ellertshaar maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.borger-odoorn.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 9535).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan