Maaltijdservice Midden-Groningen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Midden-Groningen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Midden-Groningen? Aan de hand van deze website doorzoekt u snel en simpel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,10 per gerecht. Smullen van Varkensvlees in saus en Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Midden-Groningen geniet u van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Netnummer0598 (+31598)
Postcode9603
PrijsindicatieVanaf €5,97
Maaltijd suggestieZalmfilet in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Midden-Groningen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Midden-Groningen. Neem bijv. erkende bezorgers als Freasy of Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante instanties en slagerijen. Elke leverancier wordt bestempeld door z’n eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Midden-Groningen? Geen probleem! Veel maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Midden-Groningen. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als melk of salades. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Midden-Groningen

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Midden-Groningen? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Witlof ovenschotel of Stamppot prei met roomkaas. Onderstaand tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Restaurant Zonnehuis Sint JozefNoorderstraat 1429611 ANSappemeer
BuurtzorgNoorderstraat 388a9611 AWSappemeer
TSN ThuiszorgHoofdweg 19621 AASlochteren
BuurtzorgHoofdweg 1119626 ACSchildwolde
BuurtzorgPoststraat 29628 ABSiddeburen
Restaurant Zonnehuis UfkenshuisReint Dijkemastraat 19628 CWSiddeburen
SPAR KroonHoofdstraat 369635 AVNoordbroek
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Midden-Groningen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Couscous, kip, mergueze worst is er al vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Broccoli rollade schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, iets te drinken en iets fris zoals Schaafijs na. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Midden-Groningen. Meer informatie kunt u teruglezen op www.midden-groningen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Diepvriesman.

Cijfers en feiten

Tips voor maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Spekpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Midden-Groningen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De menu’s worden in algemene zin geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree en Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Daardoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Midden-Groningen. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Midden-Groningen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.midden-groningen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9636).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente