Maaltijdservice Veendam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veendam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Veendam? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u probleemloos verschillende organisaties in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per persoon. Ouderwets genieten van Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden en Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Veendam geniet u van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGroningen
GemeenteVeendam
Netnummer0598 (+31598)
Postcode9641
PrijsindicatieVanaf €6,03
Maaltijd suggestieVegetarische balletjes in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Veendam

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Veendam. We hebben het over belangrijke aanbieders als Uitgekookt en Vers Voor Thuis. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante organisaties en sociale voorzieningen. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Veendam? Geen probleem! Opvallend veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veendam. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste services hanteren ook een speciale boodschappenservice voor senioren. Hiermee bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als afwasmiddel en komijnekaas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Veendam

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Veendam? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende menu’s die mogelijk aansluiten bij uw situatie en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hieronder treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant La VacheMuseumplein 29641 ADVeendam
Catering PerdokBeneluxweg 179636 HVZuidbroek
TSN ThuiszorgEuropaweg 2D9636 HTZuidbroek
Keurslager WestermanPromenadepad 799641 DCVeendam
BuurtzorgPieter Sneeuwplein 129641 KAVeendam
Huize FranciscusPrins Bernhardlaan 569641 LWVeendam
Maaltijdservice de LangeleegteKorte Leegte 7a9641 PAVeendam
Brasseries – Zorggroep GroningenBorgerspark 29642 LNVeendam
Tafeltje Dekje de Lange LeegteOostlaan 309642 PVVeendam
TSN ThuiszorgSteenstraat 109646 BAVeendam
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veendam voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al bestellen vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen is er al vanaf €7,25.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Linzensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Aardbeien mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Veendam. Praktische info kunt u vinden op www.veendam.nl. Lees ook verder over Dieetmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Veendam
 • Regionummer: 0598 (+31598)
 • Postcodegebied: 9641
 • Lokale wijk: Veendam-kern

Tips voor maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Runderbouillon

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Veendam bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met pakweg 15 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Lekkerbekje met sperziebonen en Champignonsoep. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Veendam. Een tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Veendam-kern, Veendam-buitengebied, Wildervank.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Veendam maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.veendam.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9640, 9641, 9642, 9644, 9645, 9646).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente