Maaltijdservice Haren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Haren? Middels de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,75 per keer. Flink uitpakken met Preiroomsoep en Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdservice in Haren profiteert u van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGroningen
GemeenteHaren
Netnummer050 (+3150)
Postcode9721
PrijsindicatieVanaf €5,93
Maaltijd suggestieKipfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Haren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Haren. Denk dan aan erkende partijen als Uitgekookt en Picnic. Ook in deze plaats zelf bestaan er interessante leveranciers en slagerijen. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kunt u de firma’s overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Haren? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haren. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals beschuit en dieetproducten. Veelal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haren

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Haren? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt een voor een lage prijs complete maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice De Helpende HandWerumeus Buningstraat 209721 JAGroningen
SPAR VogelzangJ. Van Ruysdaelstraat 189718 SGGroningen
TSN – HoendiepHerestraat 949711 LMGroningen
Restaurant De BrinkHelper Brink 599722 EKGroningen
Koks HerbergGotenburgweg 289723 TMGroningen
Slagerij HeukerPaterswoldseweg 259726 BBGroningen
Brasseries – Zorggroep GroningenSchaaksport 1009728 PGGroningen
BuurtzorgBieslookstraat 31 Unit B19731 HHGroningen
Healthy WayDe Fok 189733 ETGroningen
Restaurant De EsBeukenlaan 1569741 HMGroningen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haren voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Linzensoep met bleekselderij is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet in piri piri saus is er al voor €3,65.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie kan je kopen vanaf €7,1.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Oranjevla na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Haren. Meer informatie kunt u vinden op www.haren.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Apetito.

Informatie

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Haren
 • Netnummer: 050 (+3150)
 • Postcodegebied: 9721
 • Lokale wijk: Centrum

Voorbeelden van maaltijden

 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Penne carbonara
 • Chicken Lunges
 • Bami kip saté

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haren regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. Het eten wordt gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 15 maaltijden. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen en Nasi babi ketjap. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Haren. De beschikbare regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Centrum, Land.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Haren maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.haren.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9751, 9752, 9753).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente