Maaltijdservice Winsum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winsum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Winsum? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u supersnel verschillende bedrijven in de buurt. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per persoon. Aan tafel voor Macaroni met ham, kaas en tomatensaus en Zomerzuurkool met casselerrib? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Winsum ontvangt u gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteWinsum
Netnummer050 (+3150)
Postcode9893
PrijsindicatieVanaf €6,05
Maaltijd suggestieVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Winsum

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Winsum. Denk aan grote aanbieders als Eet Smakelijk of Picnic. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende aanbieders en zorginstellingen. Elke service heeft weer een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgers rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Winsum? Er is gelukkig een alternatief. Veel maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winsum. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal organisaties voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor senioren. In dat geval bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals desem naturel of zuivelproducten. Veelal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winsum

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Winsum? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit meerdere menu’s die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Shoarma met zuurkool of Pastaschotel: kip met broccoli. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Taedes MaaltijdserviceProvincialeweg 29865 AHOpende
BuurtzorgProvincialeweg 989863 PJDoezum
TSN ThuiszorgHoflaan 59861 BNGrootegast
Restaurant De Groene WeideSnelgersmastraat 159901 AAAppingedam
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winsum voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti is er al vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Spinazie a la creme bestelt u vanaf €5,55.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Soto, een gezonde salade en iets fris zoals Cranachan achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Winsum. Meer details is beschikbaar op www.winsum.nl. Lees ook verder over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Winsum
 • Regionummer: 050 (+3150)
 • Hoofdpostcode: 9893
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijd voorbeelden

 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Minestronesoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winsum aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. Het eten wordt niet zelden thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsGekruide speklap en Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Winsum. De ontvangen tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Winsum maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.winsum.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9773).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente