Maaltijdservice Twijzelerheide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Twijzelerheide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Twijzelerheide? Aan de hand van onze tool ontdekt u moeiteloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,10 p.p. Flink uitpakken met Javaanse kip met five-spices, kruidenrijst met doperwten en Kip in zoetzure saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Twijzelerheide beschikt u over verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
Netnummer0511 (+31511)
Postcode9287
PrijsindicatieVanaf €5,13
Maaltijd suggestieBabi pangang

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Twijzelerheide

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Twijzelerheide. Bijvoorbeeld populaire maaltijdbezorgers als Uitgekookt of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei organisaties en restaurants. Iedere optie onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze vergelijker kunt u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Twijzelerheide? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Twijzelerheide. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers voorzien in een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als ontbijtspek of chocolade. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Twijzelerheide

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Twijzelerheide? Of prefereert u de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Hieronder bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Twijzelerheide voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €7,4.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Burgersoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Irish coffee achteraf. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Achtkarspelen. Overige informatie is beschikbaar op www.grootegast.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Diepvriesmaaltijden.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Kipvink in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Twijzelerheide regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type maaltijdservice matcht met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies er een. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste dienstverleners bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Runderbouillon. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan steun bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Twijzelerheide. Zo’n voorziening biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Noord, Centrum, Zuid.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Twijzelerheide maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.grootegast.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9287).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan