Maaltijdservice Grootegast

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grootegast voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Grootegast? Door middel van onze tool bekijkt u supersnel verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,10 per persoon. Flink uitpakken met Spekpannenkoek en Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Grootegast profiteert u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9861
PrijsindicatieVanaf €5,92
Maaltijd suggestieAardappelpannenkoeken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Grootegast

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Grootegast. Denk aan populaire organisaties als Vers aan tafel of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en zorginstellingen. Elke aanbieder heeft zo z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Grootegast? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grootegast. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse services hanteren ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval krijgt men snel verse of handige boodschappen als runderrookvlees en chocolade vla. Meestal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Grootegast

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Grootegast? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Verderop vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Seniorenrestaurant Hooge HeemDe Gast 49861 BMGrootegast
SPAR de GrootBurg. Seinenstraat 329831 PWAduard
TSN ThuiszorgHanckemalaan 19801 HJZuidhorn
TSN ThuiszorgHoflaan 59861 BNGrootegast
BuurtzorgProvincialeweg 989863 PJDoezum
Taedes MaaltijdserviceProvincialeweg 29865 AHOpende
Restaurant De Groene WeideSnelgersmastraat 159901 AAAppingedam
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grootegast voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is er al vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,2.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Champignonsoep kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minestronesoep, een extra salade en voor de volledigheid een Irish Coffee mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Grootegast. Meer informatie kunt u vinden op www.grootegast.nl. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Grootegast
 • Regionummer: 0594 (+31594)
 • Hoofdpostcode: 9861
 • Populaire wijk: Grootegast

Maaltijd ideeën

 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Nasi kip saté

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Grootegast bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Gebonden goulashsoep of Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. Het gaat om steun bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Grootegast. De tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Grootegast maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.grootegast.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 9860, 9861).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente