Maaltijdservice Ten Boer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ten Boer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ten Boer? Via onze tool bekijkt u supersnel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,80 per gerecht. Aanschuiven voor Hachee met rodekool en witte rijst of Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Ten Boer smult u weer van voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGroningen
GemeenteTen Boer
Netnummer050 (+3150)
Postcode9791
PrijsindicatieVanaf €6,02
Maaltijd suggestieCouscous met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Ten Boer

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Ten Boer. Neem belangrijke leveranciers als Van Smaak of Etume. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u de firma’s op uw gemak naast elkaar bekijken. Het selecteren van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Ten Boer? Ook dan bent u welkom! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ten Boer. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse organisaties bieden ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier haalt u direct de supermarktartikelen als falafel burger en theekoekjes. Niet zelden gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ten Boer

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Ten Boer? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kabeljauw in kruidensaus of Kibbeling met kruidendip. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Brasseries Zorggroep GroningenBloemhof 19791 LATen Boer
Slager Traiteur Thonny TeerlingDe Vlijt 10b9781 NRBedum
MoluksbuffetPostbus 309780 AABedum
TSN ThuiszorgMarskramer 1C9791 MBTen Boer
BuurtzorgNieuwstraat 4a9801 CSZuidhorn
TSN ThuiszorgHanckemalaan 19801 HJZuidhorn
SPAR de GrootBurg. Seinenstraat 329831 PWAduard
Seniorenrestaurant Hooge HeemDe Gast 49861 BMGrootegast
TSN ThuiszorgHoflaan 59861 BNGrootegast
BuurtzorgProvincialeweg 989863 PJDoezum
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ten Boer voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Witlof ovenschotel wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli kunt u al bestellen vanaf €4,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €6,95.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Seolleongtang, een stukje fruit en om het compleet te maken Oranjevla na. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Ten Boer. Overige informatie kunt u teruglezen op www.tenboer.nl. Of klik door voor meer informatie over Proefpakket.

Gegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Ten Boer
 • Netnummer: 050 (+3150)
 • Postcodegebied: 9791
 • Veel gezochte wijk: West

Suggesties van maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Alaska-koolvis

Plaatsen in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ten Boer aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes of Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Ten Boer. Uw tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. West, Oost.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ten Boer maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.tenboer.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9790, 9791).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente