Maaltijdservice Hornhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hornhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hornhuizen? Door middel van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u eenvoudig diverse bezorgdiensten in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,00. Genieten van Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen en Kerriesoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdservice in Hornhuizen beschikt u over uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Netnummer0595 (+31595)
Postcode9978
PrijsindicatieVanaf €5,98
Maaltijd suggestieVarkenshaasje in pepersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten augustus 2022

Senioren maaltijdservice in Hornhuizen

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Hornhuizen. Neem bijv. grote services als Van Smaak of Jumbo. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van instanties en sociale voorzieningen. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze vergelijker kunt u de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Hornhuizen? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hornhuizen. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers bieden ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals leverworst en wilde tomaten mix. In de regel kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hornhuizen

Hebt u interesse in voedzame diepvriesmaaltijd in Hornhuizen? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende opties die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs smaakvolle maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Catering- en Maaltijd Service Gangl UithuizenEdama 199981 NDUithuizen
Restaurant in De MiedenHoofdstraat 61a9982 ABUithuizermeeden
Stichting Tafeltje-Dek-JeHoofdstraat 1109982 AJUithuizermeeden
TSN ThuiszorgOudedijksterweg 39982 HCUithuizermeeden
TSN ThuiszorgStreeksterweg 229988 RCUsquert
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hornhuizen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van zaken als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes kan je kopen vanaf €4,45.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Roomsoep, extra groenten en een toetje als Rijstebrij achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente De Marne. Meer hierover treft u op www.demarne.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Maaltijdservice.

Stats & Facts

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: De Marne
 • Regionummer: 0595 (+31595)
 • Hoofdpostcode: 9978
 • Populaire wijk: Wijk

Maaltijd ideeën

 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Stamppot rode kool met hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hornhuizen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in augustus 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. We hebben het over hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO augustus 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Hornhuizen. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hornhuizen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.demarne.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 9978).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan