Maaltijdservice Appingedam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Appingedam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Appingedam? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u snel en simpel verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,70 p.p. Aan tafel voor Gegrilde kippenpoot en Gebakken krieltjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Appingedam smult u weer van gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGroningen
GemeenteAppingedam
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9901
PrijsindicatieVanaf €5,87
Maaltijd suggestieGepaneerde schnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Appingedam

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Appingedam. U kunt denken aan erkende maaltijdbezorgers als Eet Smakelijk of Etume. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima initiatieven en wijkrestaurants. Elk bedrijf heeft weer een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kunt u de bedrijven op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Appingedam? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Appingedam. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt u snel belangrijke boodschappen als afwasborstel of filet americain. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Appingedam

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Appingedam? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat menu’s die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Asperge beenham schotel of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Verderop vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant De Groene WeideSnelgersmastraat 159901 AAAppingedam
Taedes MaaltijdserviceProvincialeweg 29865 AHOpende
BuurtzorgProvincialeweg 989863 PJDoezum
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Appingedam voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is er al voor €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes wordt al bezorgd vanaf €3,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderhachee, witte rijst, bloemkool kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, extra groenten en een dessert als Knoedel als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Appingedam. Overige informatie is beschikbaar op www.appingedam.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Appingedam
 • (Net) nummer: 0596 (+31596)
 • Postcode: 9901
 • Populaire wijk: Wijk

Maaltijden tips

 • Spaghetti Napoli
 • Prei a la creme
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Rundergoulash

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Appingedam bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire aanbieders verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De magnetronmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met assistentie bij koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Appingedam. Uw subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Wijk 00.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Appingedam maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.appingedam.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9900, 9901, 9902, 9903).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan