Maaltijdservice Delfzijl

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Delfzijl voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Delfzijl? Door middel van deze pagina achterhaalt u supersnel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,70 per gerecht. Ouderwets genieten van Gestoofde wortel en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Delfzijl beschikt u over vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGroningen
GemeenteDelfzijl
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9934
PrijsindicatieVanaf €5,89
Maaltijd suggestieRoerei met spinazie à la crème

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Delfzijl

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Delfzijl. We hebben het over belangrijke aanbieders als Uitgekookt en/of Kooc. Maar ook lokaal zien we allerlei partijen en speciale eetpunten. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Delfzijl? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Delfzijl. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Zodoende krijgt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals sandwich spread of desem meergranen. Gewoonlijk gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Delfzijl

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Delfzijl? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Ertwensoep met rookworst of Tortellini gevuld met kaas. Onderstaand bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
BuurtzorgBorgweg 369951 BGWinsum
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Delfzijl voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €7,15.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Miyeok guk, een extra salade en een toetje als Dame blanche ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Delfzijl. Meer hierover bekijkt u op www.delfzijl.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Tafeltje Dekje.

Gegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Delfzijl
 • (Regio) nummer: 0596 (+31596)
 • Postcode: 9934
 • Lokale wijk: Stad

Tips voor maaltijden

 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kaaskroketjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Delfzijl bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kippenbout. Bonne femme of Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot. Handig, want zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Het betreft thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Delfzijl. Een voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Stad, Land, Wijk 02, Wijk 03.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Delfzijl maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.delfzijl.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9930, 9931, 9932, 9933, 9934).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente