Maaltijdservice Loppersum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loppersum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Loppersum? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl ontdekt u supersnel verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,25 p.p. Genieten van Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen en Verse rauwkostsalade? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Loppersum smult u weer van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9919
PrijsindicatieVanaf €5,95
Maaltijd suggestieKipstukjes in kerriesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Loppersum

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Loppersum. Denk dan aan populaire aanbieders als Mealhero en Wesselius maaltijden. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei instanties en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Loppersum? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loppersum. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste aanbieders bieden ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als sinaasappels en tofu naturel. In algemene zin kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Loppersum

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Loppersum? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw eisen voedingspatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Klapstuk met hutspot en Stamppot prei met roomkaas. Hieronder treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loppersum voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Poffertjes met poedersuiker kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Gehaktballetjes in satésaus kunt u al bestellen vanaf €6,6.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Courgettesoep, een extra salade en een dessert als Vanille/Kersen mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Loppersum. Meer daarover treft u op www.loppersum.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.

Gegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Loppersum
 • (Regio) nummer: 0596 (+31596)
 • Postcodegebied: 9919
 • Wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Kervelroomsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Loppersum regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor type thuismaaltijd matcht met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Nasi babi ketjap en Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan thuishulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Loppersum. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Loppersum maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.loppersum.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 9919).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente