Maaltijdservice Eenum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eenum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Eenum? Geholpen door deze pagina treft u snel en simpel verschillende services in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,60 per keer. Genieten van Kippenpoot met doperwtjes wortel of Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Eenum profiteert u van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9913
PrijsindicatieVanaf €5,57
Maaltijd suggestiePannenkoeken met appelvulling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Eenum

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Eenum. We hebben het over interessante aanbieders als Royal Foods en Picnic. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende instellingen en restaurants. Iedere aanbieder levert een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van speciale voorkeuren als o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Eenum? Er is een oplossing! Legio thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eenum. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals rauwe ham of broodbeleg. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eenum

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Eenum? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel leveranciers die mogelijk rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Aspergesoep met zalm. Onderstaand tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eenum voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Forel met venkel wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Broccoli rollade schotel is beschikbaar vanaf €4,35.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten is beschikbaar vanaf €6,2.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Tomatensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Chocolade mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Loppersum. Meer daarover kunt u vinden op www.loppersum.nl. Lees ook verder over Proefpakket.

Kerngegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Loppersum
 • (Regio) nummer: 0596 (+31596)
 • Postcode: 9913
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Stamppot Zuurkool met appel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Eenum bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Ajam pangang, nasi goreng. Hiermee zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Eenum. Deze tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Eenum maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.loppersum.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9913).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan