Maaltijdservice Westerwijtwerd

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westerwijtwerd voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Westerwijtwerd? Met behulp van deze pagina ontdekt u supersnel diverse aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,50 p.p. Ouderwets genieten van Verse fruitsalade of Kip kantonees, rijstmix? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Westerwijtwerd profiteert u van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Netnummer0595 (+31595)
Postcode9993
PrijsindicatieVanaf €6,11
Maaltijd suggestieRunderhachee met rode kool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Westerwijtwerd

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Westerwijtwerd. U kunt denken aan grote organisaties als Eet Smakelijk en Wesselius maaltijden. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor allerlei initiatieven en slagerijen. Iedere optie heeft zo een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Westerwijtwerd? Er is een oplossing! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westerwijtwerd. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee krijgt u direct de supermarktartikelen als volle melk en runderrookvlees. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westerwijtwerd

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Westerwijtwerd? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende opties die mogelijk aansluiten op uw eisen en eventuele dieet. Geniet onbezorgd van maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Rode bieten met een speklap en jus. Hieronder bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOosterstraat 129989 ADWarffum
SPAR DekkersNoorderstraat 209989 AAWarffum
TSN ThuiszorgStreeksterweg 229988 RCUsquert
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westerwijtwerd voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de organisatie, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spinazie à la crème met champignons kunt u al laten bezorgen vanaf €4,35.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Bloemkoolsoep kan je kopen vanaf €7,4.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, iets te drinken en een toetje als Bavarois na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Loppersum. Meer daarover treft u op www.loppersum.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Eiwitrijke maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Loppersum
 • (Regio) nummer: 0595 (+31595)
 • Postcodegebied: 9993
 • Wijk: Wijk

Maaltijd voorbeelden

 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Witlofschotel met ham en kaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westerwijtwerd aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderhachee, stamppot hutspot en Gepaneerde kalkoenschnitzel. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Westerwijtwerd. Zo’n tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westerwijtwerd maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.loppersum.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9993).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan