Maaltijdservice Huizinge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huizinge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Huizinge? D.m.v. deze pagina vergelijkt u probleemloos verschillende organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,50 per gerecht. Aanschuiven voor Hamlapje in jus met stamppot andijvie en Kruudmoes met gortepap? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Huizinge profiteert u van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Netnummer0595 (+31595)
Postcode9992
PrijsindicatieVanaf €6,1
Maaltijd suggestieRunderlever in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Huizinge

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Huizinge. Denk aan grote partijen als Eet Smakelijk en Etume. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Huizinge? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huizinge. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste organisaties hebben ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals chocolade of vegan gehakt. Vaak zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Huizinge

Bent u op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Huizinge? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat leveranciers die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Spinazie à la crème met champignons of Stamppot koolraap met appel. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig complete maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOosterstraat 129989 ADWarffum
SPAR DekkersNoorderstraat 209989 AAWarffum
TSN ThuiszorgStreeksterweg 229988 RCUsquert
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huizinge voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Broccoli rollade schotel is er al voor €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Spaghetti bestelt u vanaf €6,45.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Minosoep, een extra salade en iets lichts zoals Advokaat ijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Loppersum. Meer informatie treft u op www.loppersum.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Loppersum
 • (Net) nummer: 0595 (+31595)
 • Postcode: 9992
 • Lokale wijk: Wijk

Suggesties van maaltijden

 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Kip kerrie ananas met risotto

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Huizinge regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u direct opnieuw bestellen. Meestal kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree of Erwtensoep met rookworst. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Huizinge. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een bedrijf waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Huizinge maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.loppersum.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9992).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan