Maaltijdservice Stedum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stedum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Stedum? Middels deze pagina bekijkt u supersnel diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,45 p.p. Aanschuiven voor Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente en Procureurlapje met groenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Stedum ontvangt u ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9921
PrijsindicatieVanaf €5,62
Maaltijd suggestieWitlofschotel met ham en kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Stedum

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Stedum. Denk dan aan populaire organisaties als Mealhero en HelloFresh. Maar ook lokaal zien we tal van instellingen en slagerijen. Elke leverancier hanteert een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Via onze tool kan u de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Stedum? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stedum. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt u probleemloos verse of handige boodschappen als leverworst en grillworst. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Stedum

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Stedum? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Tortellini gevuld met kaas of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig gezonde maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stedum voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen is beschikbaar vanaf €5,75.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Preisoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Soesje achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Loppersum. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.loppersum.nl. Op deze website leest u ook meer over Zoutarme maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Loppersum
 • (Regio) nummer: 0596 (+31596)
 • Centrale postcode: 9921
 • Populaire wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Babi pangang, rijstfantasie

Steden in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Stedum regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden vaak geleverd door een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundvlees met gegrilde groente en Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. We hebben het over iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Stedum. De beschikbare subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een partij waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Stedum maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.loppersum.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 9921).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan