Maaltijdservice Diemen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Diemen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Diemen? Middels seniorenmaaltijd.nl vindt u probleemloos verschillende services in de buurt. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,50 per maal. Aan tafel voor Risotto, bospaddestoelen of Koolvisfilet in mosterdsaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Diemen smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDiemen
Netnummer020 (+3120)
Postcode1111
PrijsindicatieVanaf €5,1
Maaltijd suggestieNasi babi pangang

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Diemen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Diemen. Neem bijv. belangrijke services als Vers voor Thuis of HelloFresh. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf heeft zo een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bedrijven op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Diemen? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Diemen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders beschikken over een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als aardbeienjam en afbak kaas mais broodjes. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Diemen

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Diemen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een hoop soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Zomerzuurkool met casselerrib of Boe­ren­kool­stoof met ei. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast abonnement. Lees ook verder over: Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager VedderDiemerdreef 1061111 JDDiemen
Keurslagerij PouwReigersbos 1391107 EWAmsterdam
Zorgnet ThuisBestPaasheuvelweg 151105 BEAmsterdam
Huis van de Buurt ‘t KruidvatOuderkerkerlaan 301112 BEDiemen
Keurslager PiepenbrockKruidenhof 241112 PSDiemen
Keurslager SchöninghGruttoplein 121113 HMDiemen
Samen Eten DuivendrechtDorpsplein 601115 CXDuivendrecht
Zorgcirkel – De KeernBurgemeester Postweg 91121 JALandsmeer
Zorgcirkel – Zoet invalMarktplein 121121 JBLandsmeer
Frans Kelders CuisinierDen Ilp 33A1127 PCDen Lip
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Diemen voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Erwtensoep met rookworst wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Chili con carne kan je kopen vanaf €7,1.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Consommé, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Dame blanche als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Diemen. Overige informatie kunt u teruglezen op www.diemen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Diemen
 • Netnummer: 020 (+3120)
 • Postcodegebied: 1111
 • Populaire wijk: Diemen-Zuid

Suggesties van maaltijden

 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Indisch gehaktbrood

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Diemen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree of Gekarameliseerde witlof. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Het gaat om hulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Diemen. De beschikbare regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Diemen-Zuid, Diemen-Centrum, Diemen-Noord.
 • Goedkope thuismaaltijden van een partij waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Diemen maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.diemen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1110, 1111, 1112, 1113).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan