Maaltijdservice Eemsmond

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eemsmond voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eemsmond? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per maal. Aanschuiven voor Babi pangang, rijstfantasie of Schnitzel champignonsaus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Eemsmond beschikt u over uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9925
PrijsindicatieVanaf €5,9
Maaltijd suggestiePannenkoeken; met appelvulling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Eemsmond

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Eemsmond. Neem bijv. grote bedrijven als Apetito en/of Bofrost. Ook in de gemeente zelf ontstaan er prima partijen en zorginstellingen. Elke optie heeft weer zijn eigen keuken en voorwaarden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Eemsmond? Dat is niet erg! Steeds meer maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eemsmond. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel firma’s hanteren ook een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men eenvoudig de supermarktartikelen als chocopasta of druiven. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eemsmond

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Eemsmond? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Maaltijdsalade met kip en avocado. Op deze pagina bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Restaurant Zonnehuis BetingeStaeteStaalstraat 19933 KJDelfzijl
Restaurant De AanlegKoningin Wilhelminapark 239934 EHDelfzijl
TSN ThuiszorgJachtlaan 92-49934 JDDelfzijl
BuurtzorgFam Bronsweg 229945 PSWagenborgen
SPAR KappenKerkstraat 589945 SHWagenborgen
SPAR GijzenHoofdstraat 449951 ACWinsum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eemsmond voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Witlof met gehakt is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen bestelt u vanaf €5,45.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes is beschikbaar vanaf €6,6.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Gazpacho, extra groenten en een dessert als Clafoutis om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Eemsmond. Praktische info kunt u vinden op www.eemsmond.nl. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Eemsmond
 • Regionummer: 0596 (+31596)
 • Hoofdpostcode: 9925
 • Wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Oosterse zalm

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Eemsmond aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en selecteer er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden standaard aan huis gebracht via een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. U kunt denken aan ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Eemsmond. De ontvangen voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Eemsmond maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.eemsmond.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9979, 9984).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente