Maaltijdservice Stitswerd

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stitswerd voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Stitswerd? Dankzij deze website ontdekt u supersnel verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,55 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli of Rundergehaktballetjes in saus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Stitswerd krijgt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
Netnummer0595 (+31595)
Postcode9999
PrijsindicatieVanaf €6,16
Maaltijd suggestieStoofpotje (rundvlees)

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Stitswerd

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Stitswerd. U kunt denken aan grote bedrijven als Eet Gemak en/of HelloFresh. Maar ook in de buurt zien we verscheidene initiatieven en verswinkels. Elke partij onderscheidt zich door een eigen assortiment en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Stitswerd? Dat is niet erg! Steeds meer bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stitswerd. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bezorgers hanteren ook een extra boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt u gelijk de supermarktartikelen als achterham of boter. In algemene zin kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Stitswerd

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Stitswerd? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw eisen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Groenteburger, prei, aardappelen of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOosterstraat 129989 ADWarffum
SPAR DekkersNoorderstraat 209989 AAWarffum
TSN ThuiszorgStreeksterweg 229988 RCUsquert
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stitswerd voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kip-groenteschotel is beschikbaar vanaf €6,2.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Preisoep, een extra salade en iets lichts zoals Fruit als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Eemsmond. Praktische info kunt u vinden op www.eemsmond.nl. Lees ook verder over Koolhydraatarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Eemsmond
 • (Net) nummer: 0595 (+31595)
 • Postcode: 9999
 • Lokale wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Stitswerd aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen en Broccolisoep. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Stitswerd. Deze voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Stitswerd maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.eemsmond.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9999).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan