Maaltijdservice Uithuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Uithuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Uithuizen? Middels deze pagina treft u snel en simpel verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een magnetronmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,65 per gerecht. Aan tafel voor Snijbonenstamppot met slavink en jus of Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in Uithuizen geniet u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
Netnummer0595 (+31595)
Postcode9981
PrijsindicatieVanaf €6
Maaltijd suggestieVarkenslapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Uithuizen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Uithuizen. Neem bijv. populaire maaltijdbezorgers als Maaltijdservice.nl en/of PLUS. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei aanbieders en restaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de organisaties probleemloos naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met voorkeuren als eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Uithuizen? Dat is niet erg! Steeds meer thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Uithuizen. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse organisaties beschikken over een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals zuivelproducten en koeken. Vaak gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Uithuizen

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Uithuizen? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Pannekoeken met een gebakken ei of Poffertjes met poedersuiker. Op seniorenmaaltijd.nl treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Catering- en Maaltijd Service Gangl UithuizenEdama 199981 NDUithuizen
Restaurant in De MiedenHoofdstraat 61a9982 ABUithuizermeeden
Stichting Tafeltje-Dek-JeHoofdstraat 1109982 AJUithuizermeeden
TSN ThuiszorgOudedijksterweg 39982 HCUithuizermeeden
TSN ThuiszorgStreeksterweg 229988 RCUsquert
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Uithuizen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus bestelt u vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kimchi jjigae, een stukje fruit en een dessert als Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Eemsmond. Meer hierover kunt u vinden op www.eemsmond.nl. Lees ook verder over Apetito.

Belangrijke info

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Eemsmond
 • Netnummer: 0595 (+31595)
 • Postcodegebied: 9981
 • Populaire wijk: Wijk

Maaltijden tips

 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Uithuizen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Wisselmenu Asperge Brabanconne of Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes. Hierdoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Uithuizen. Zo’n voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Uithuizen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.eemsmond.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9980, 9981).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan