Maaltijdservice Eemshaven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eemshaven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Eemshaven? Via onze tool treft u probleemloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,80 per gerecht. Ouderwets genieten van Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree en Groenteburger, prei, aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Eemshaven hebt u toegang tot heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieGroningen
GemeenteEemsmond
Netnummer0596 (+31596)
Postcode9979
PrijsindicatieVanaf €5,99
Maaltijd suggestieProcureurlapje met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Eemshaven

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Eemshaven. We hebben het over erkende bedrijven als Vers aan tafel of Bofrost. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van organisaties en zorginstellingen. Elke aanbieder levert z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er menu-voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Eemshaven? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eemshaven. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel bezorgers hanteren ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval krijgt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals falafel burger en hagelslag. Doorgaans gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eemshaven

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Eemshaven? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een instelling gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Aspergesoep met zalm. Hieronder bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Catering- en Maaltijd Service Gangl UithuizenEdama 199981 NDUithuizen
Restaurant in De MiedenHoofdstraat 61a9982 ABUithuizermeeden
Stichting Tafeltje-Dek-JeHoofdstraat 1109982 AJUithuizermeeden
TSN ThuiszorgOudedijksterweg 39982 HCUithuizermeeden
TSN ThuiszorgStreeksterweg 229988 RCUsquert
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eemshaven voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree bestelt u vanaf €3,6.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalm in dillesaus wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kokos-bonensoep, extra groenten en een toetje als Irish Coffee mousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Eemsmond. Overige informatie kunt u teruglezen op www.eemsmond.nl. Of klik door voor meer informatie over Uitgekookt.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Eemsmond
 • Regionummer: 0596 (+31596)
 • Hoofdpostcode: 9979
 • Wijk: Wijk

Tips voor maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Eemshaven aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot of Bami babi ketjap. Zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Eemshaven. Deze voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Eemshaven maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.eemsmond.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9979).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan