Maaltijdservice Ouder-Amstel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ouder-Amstel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Ouder-Amstel? Geholpen door deze pagina vergelijkt u eenvoudig verschillende leveranciers in uw regio. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,10 per gerecht. Aan tafel voor Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Verse worst in jus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Ouder-Amstel smult u weer van gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
Netnummer020 (+3120)
Postcode1191
PrijsindicatieVanaf €5,32
Maaltijd suggestieGebakken aardappels

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Ouder-Amstel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Ouder-Amstel. Denk aan grote maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl of HelloFresh. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van partijen en zorginstellingen. Elke leverancier onderscheidt zich door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Ouder-Amstel? Er kan meer dan u denkt! Best veel thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ouder-Amstel. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere firma’s hanteren ook een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt u gelijk broodnodige boodschappen als sinaasappels en muesli. Doorgaans gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ouder-Amstel

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ouder-Amstel? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal leveranciers die mogelijk matchen met uw wensen en menu voorkeuren. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot Hutspot met worst of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Op deze pagina ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis TheresiaTheresiastraat 3121191 JTOuderkerk aan de Amstel
Seniorenrestaurant Buurtschap De WaverWaver 101191 KEOuderkerk aan de Amstel
Versa WelzijnLarenseweg 301200 BLHilversum
Flavur CateringLaapersveld 751213 VBHilversum
Versgrossier Van OosteromSoestdijkerstraatweg 541213 XDHilversum
Hilverzorg – De EgelantierEgelantierstraat 1941214 EHHilversum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Ouder-Amstel voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipfilet in piri piri saus is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen kan je kopen vanaf €6,95.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Groentesoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Aardbeien ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Ouder-Amstel. Overige informatie treft u op www.ouder-amstel.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Klapstuk met hutspot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ouder-Amstel aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree en Chili con carne, gehakt, rijst. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Ouder-Amstel. De tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Ouder-Amstel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.ouder-amstel.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1190, 1191).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente