Maaltijdservice Amstelveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Amstelveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Amstelveen? Dankzij deze website vindt u snel en simpel diverse bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,15 per keer. Flink uitpakken met Kip Andorra of Zalmfilet in zoete mosterdsaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Amstelveen geniet u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAmstelveen
Netnummer020 (+3120)
Postcode1182
PrijsindicatieVanaf €5,01
Maaltijd suggestieBabi ketjap, bami

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Amstelveen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Amstelveen. Denk aan grote aanbieders als Meat&Meals of De Familiebox. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie levert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van Seniorenmaaltijd.nl kunt u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Amstelveen? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Amstelveen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor bestelt u snel broodnodige boodschappen als halfvolle melk en zuivelproducten. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Amstelveen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Amstelveen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Verderop vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis TheresiaTheresiastraat 3121191 JTOuderkerk aan de Amstel
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Amstelveen voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes is er al voor €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Een pizza hawai is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kipschnitzel kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, iets te drinken en iets fris zoals Kaiserschmarren na. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Amstelveen. Meer daarover is beschikbaar op www.amstelveen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Proefpakket.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Rode kool met appel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Amstelveen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen geleverd door een vriendelijke bezorgservice in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Gepaneerde kipnuggets. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld assistentie bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Amstelveen. De beschikbare voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Amstelveen.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Amstelveen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.amstelveen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1422, 1432).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan