Maaltijdservice Ouderkerk aan de Amstel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ouderkerk aan de Amstel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ouderkerk aan de Amstel? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,35 p.p. Ouderwets genieten van Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie en Varkensfilet in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Ouderkerk aan de Amstel geniet u van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
Netnummer020 (+3120)
Postcode1191
PrijsindicatieVanaf €5,12
Maaltijd suggestieVarkenshaasje in pepersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Ouderkerk aan de Amstel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Ouderkerk aan de Amstel. U kunt denken aan populaire bedrijven als Uitgekookt of Culinair Kommers. Maar ook lokaal bestaan er allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Iedere optie hanteert een heel eigen keuken en voorwaarden. Dankzij onze tool kunt u de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Ouderkerk aan de Amstel? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ouderkerk aan de Amstel. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende firma’s hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier koop men direct de supermarktartikelen als snoep en smeerkaas. Dikwijls kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ouderkerk aan de Amstel

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Ouderkerk aan de Amstel? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Hete Bliksem met een speklapje of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Zonnehuis TheresiaTheresiastraat 3121191 JTOuderkerk aan de Amstel
Seniorenrestaurant Buurtschap De WaverWaver 101191 KEOuderkerk aan de Amstel
Versa WelzijnLarenseweg 301200 BLHilversum
Flavur CateringLaapersveld 751213 VBHilversum
Versgrossier Van OosteromSoestdijkerstraatweg 541213 XDHilversum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ouderkerk aan de Amstel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs heeft te maken met aspecten als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip kerrie ananas met risotto vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot is er al voor €4,6.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus kunt u al bestellen vanaf €5,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, iets te drinken en een dessert als Dame blanche na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Ouder-Amstel. Overige informatie kunt u vinden op www.ouder-amstel.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ouderkerk aan de Amstel aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Meestal kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De gerechten worden niet zelden aan huis gebracht via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Macaronischotel bolognese en Kipfilet in roomsaus. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het betreft assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Ouderkerk aan de Amstel. De regeling is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Wijk 00.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ouderkerk aan de Amstel maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.ouder-amstel.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1190, 1191).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan