Maaltijdservice Badhoevedorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Badhoevedorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Badhoevedorp? Dankzij onze vergelijker vergelijkt u probleemloos verschillende bedrijven in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,25. Ouderwets genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Badhoevedorp krijgt u ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer020 (+3120)
Postcode1171
PrijsindicatieVanaf €5,1
Maaltijd suggestieCordon Bleu met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Badhoevedorp

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Badhoevedorp. Neem grote partijen als Mealhero en HelloFresh. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima partijen en sociale voorzieningen. Iedere optie levert een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze website kan u daardoor de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Badhoevedorp? Dat is niet erg! Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Badhoevedorp. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zo bestelt men direct de boodschappen zoals slagroom of zoetwaren. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Badhoevedorp

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Badhoevedorp? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Hieronder ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Badhoevedorp voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans bestelt u vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes is er al vanaf €7,05.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Roomsoep, een extra salade en om het compleet te maken Dame blanche ijs als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Haarlemmermeer. Praktische info kan u lezen op www.haarlemmermeer.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Cijfers en feiten

Suggesties van maaltijden

 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Hete Bliksem met een speklapje

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Badhoevedorp bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste aanbieders hebben een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, via een menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten en Macaroni. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Badhoevedorp. De ontvangen voorziening biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een service waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Badhoevedorp maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.haarlemmermeer.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1170, 1171).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan