Maaltijdservice Halfweg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halfweg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Halfweg? Middels onze vergelijker vindt u gemakkelijk diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Nu al voor €5,20 per maaltijd. Aanschuiven voor Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten of Gestoofde spitskool? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Halfweg geniet u van smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmerliede en Spaarnwoude
Netnummer020 (+3120)
Postcode1165
PrijsindicatieVanaf €5,09
Maaltijd suggestieSpeklapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Halfweg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Halfweg. Neem belangrijke services als Kantenklaarmaaltijden.nl en Coop. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van instanties en wijkrestaurants. Iedere leverancier hanteert een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Halfweg? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halfweg. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders beschikken over een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee haalt men moeiteloos de supermarktartikelen als vegan gehakt of koffieroomcups. Niet zelden zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Halfweg

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Halfweg? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal soorten maaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng of Stamppot knolselderij met rucola. Op deze pagina treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halfweg voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van factoren als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Bami goreng speciaal, kip in satésaus is er al vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Chili con carne, gehakt, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden kunt u al bestellen vanaf €6,5.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Ciorbă, iets te drinken en iets fris zoals Roomijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Meer hierover kan u lezen op www.haarlemmerliede.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Informatie

Voorbeelden van maaltijden

 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Asperge beenhamschotel met kip

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Halfweg bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Spinaziestamppot, braadworst of Roerei met spinazie à la crème. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. We hebben het over steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Halfweg. De ontvangen tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Wijk 00.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Halfweg maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.haarlemmerliede.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1165).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan