Maaltijdservice Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haarlemmerliede en Spaarnwoude voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Geholpen door onze tool achterhaalt u probleemloos verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,50 per maaltijd. Flink uitpakken met Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus en Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Haarlemmerliede en Spaarnwoude smult u weer van vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmerliede en Spaarnwoude
Netnummer023 (+3123)
Postcode1161
PrijsindicatieVanaf €5,16
Maaltijd suggestieChinese wokschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Haarlemmerliede en Spaarnwoude. We hebben het over grote services als Thuisgekookt.nl en Gooise Tafel. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante instanties en slagerijen. Iedere organisatie onderscheidt zich door z’n eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo haalt u eenvoudig de boodschappen zoals koeken en koffiekoeken. Veelal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop opwarmmaaltijden die mogelijk rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Op die manier kunt u weer genieten van Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Kabeljauw in kruidensaus. Verderop treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haarlemmerliede en Spaarnwoude voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de organisatie, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Hete Bliksem met een speklapje is er al voor €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Indisch gehaktbrood is beschikbaar vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, iets te drinken en om het compleet te maken Aardbeien mousse na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Meer daarover is beschikbaar op www.haarlemmerliede.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Aspergesoep met zalm

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Haarlemmerliede en Spaarnwoude aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De magnetronmaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Kipschnitzel. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. U kunt denken aan thuishulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Haarlemmerliede en Spaarnwoude maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.haarlemmerliede.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2064).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente