Maaltijdservice Velsen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Velsen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Velsen? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u eenvoudig verschillende services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,55 p.p. Aan tafel voor Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot of Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Velsen beschikt u over ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Netnummer023 (+3123)
Postcode1971
PrijsindicatieVanaf €5,39
Maaltijd suggestieIndisch gehaktbrood

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Velsen

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Velsen. Neem erkende services als Meat&Meals en/of Spar. Maar ook op regionaal niveau bestaan er tal van organisaties en restaurants. Elke optie onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Velsen? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Velsen. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers bieden ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als pindakaas of desem meergranen. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Velsen

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Velsen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot spruitjes met chorizo of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Hieronder ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
BuurtzorgTrompstraat 1531972 ADIJmuiden
Slagerij GroenendaalCepheusstraat 311973 VRIJmuiden
BuurtzorgDriehuizerkerkweg 1131985 HBDriehuis
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
Tafeltje Dekje HaarlemGedempte Oude Gracht 1382011 GXHaarlem
Keurslager KeirsgieterDe Ruijterweg 282014 AWHaarlem
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Velsen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is er al voor €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Gamjatang, een stukje fruit en een dessert als Dame blanche mousse als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Velsen. Meer details is beschikbaar op www.velsen.nl. Lees ook verder over Koelvers maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Velsen
 • (Net) nummer: 023 (+3123)
 • Postcode: 1971
 • Lokale wijk: Velsen-Zuid

Suggesties van maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Gepaneerde kipnuggets

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Velsen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes en Aspergesoep. Hierdoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Velsen. Een regeling is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder.
 • Voordelige thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Velsen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.velsen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1990, 1991, 1992).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente