Maaltijdservice Uitgeest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Uitgeest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Uitgeest? Via www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,00. Flink uitpakken met Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen en Spekpannenkoek? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdservice in Uitgeest geniet u van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUitgeest
Netnummer0251 (+31251)
Postcode1911
PrijsindicatieVanaf €5,37
Maaltijd suggestiePasta/tonijnschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Uitgeest

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Uitgeest. We hebben het over grote organisaties als Uitgekookt of Ekomenu. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verscheidene instellingen en slagerijen. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Uitgeest? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Uitgeest. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders bieden ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als sappen of paté. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Uitgeest

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Uitgeest? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Tomatensoep met balletjes of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Verderop bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
ViVa! – GeesterheemDokter Brugmanstraat 151911 ENUitgeest
ViVa! – De CamerenLage Weide 31906 XALimmen
Slagerij van der PoelGeesterduin 331902 EJCastricum
Keurslager HooglandJulianaweg 311921 BDAkersloot
Tafeltje dekje CastricumPontweg Noord 41921 CBAkersloot
BuffettenpaleisMolenlei 131921 CXAkersloot
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Uitgeest voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al voor €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven kan je kopen vanaf €4,2.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Bami goreng met rundvlees wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bonensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Trifle achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Uitgeest. Meer details treft u op www.uitgeest.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Natriumarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Uitgeest
 • Netnummer: 0251 (+31251)
 • Hoofdpostcode: 1911
 • Populaire wijk: Uitgeest

Maaltijden tips

 • Grootmoeders kippannetje
 • Varkensprocureur in jus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Koninginnesoep met kip
 • Varkenssaucijs in jus

Steden in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Uitgeest aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 maaltijden. Bij vriesvers kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Bloemkool met rundvlees schotel of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse ouderen of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Uitgeest. De beschikbare regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Uitgeest.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Uitgeest maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.uitgeest.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1910, 1911).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan