Maaltijdservice Castricum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Castricum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Castricum? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u probleemloos verschillende bedrijven in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,50 per persoon. Genieten van Slavink met andijvie a la crème gek aard jus of Reepjes varkensvlees in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Castricum smult u weer van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteCastricum
Netnummer0251 (+31251)
Postcode1902
PrijsindicatieVanaf €5,08
Maaltijd suggestieKippenbout in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Castricum

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Castricum. Neem interessante bedrijven als Vers aan tafel en Bofrost. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante aanbieders en speciale eetpunten. Elke service onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Castricum? Geen probleem! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Castricum. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zo krijgt u snel nuttige boodschappen zoals desem naturel of sinaasappels. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Castricum

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Castricum? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Tomatensoep met balletjes. Op deze pagina vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij van der PoelGeesterduin 331902 EJCastricum
ViVa! – de SantmarkDe Santmark 11901 WZCastricum
Viva! – de BoogaertDe Boogaert 371901 GPCastricum
ViVa! – De CamerenLage Weide 31906 XALimmen
ViVa! – GeesterheemDokter Brugmanstraat 151911 ENUitgeest
Keurslager HooglandJulianaweg 311921 BDAkersloot
Tafeltje dekje CastricumPontweg Noord 41921 CBAkersloot
BuffettenpaleisMolenlei 131921 CXAkersloot
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Castricum voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Flensjes met fruit kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Snijbonen met een kipfilet kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundvlees in saus kunt u al bestellen vanaf €6,95.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Anmitsu als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Castricum. Praktische info bekijkt u op www.castricum.nl. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Castricum
 • (Regio) nummer: 0251 (+31251)
 • Hoofdpostcode: 1902
 • Populaire wijk: Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Pasta/tonijnschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Castricum bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden meestal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Babi ketjap. Karee djawa. Witte rijst of Rode bieten met een speklap en jus. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Castricum. De ontvangen subsidie kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen.
 • Goedkope thuismaaltijden van een partij waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Castricum maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.castricum.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1900, 1901, 1902, 1906, 1911).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente