Maaltijdservice de Woude

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in de Woude voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in de Woude? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk verschillende leveranciers in de buurt. Een warme maaltijdservice, of een magnetronmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,60 per gerecht. Genieten van Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst en Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in de Woude geniet u van ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteCastricum
Netnummer075 (+3175)
Postcode1489
PrijsindicatieVanaf €5,56
Maaltijd suggestieKibbeling met kruidendip

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in de Woude

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van de Woude. Neem grote bezorgers als Meat&Meals en Picnic. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante leveranciers en verswinkels. Elke organisatie biedt een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de firma’s op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in de Woude? Er is een oplossing! Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in de Woude. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse aanbieders hebben ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Zodoende koop men direct de boodschappen zoals gekookte achterham en afbak broodmandje. In de regel gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in de Woude

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in de Woude? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele maaltijdservices die mogelijk matchen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Zuurkool met appel of Stamppot Boerenkool met rookworst. Hieronder treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in de Woude voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lasagna bolognese vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Nasi Indisch rundvlees is beschikbaar vanaf €7,05.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bietensoep, iets te drinken en een toetje als Chipolata mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Castricum. Meer details kan u lezen op www.castricum.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Koolhydraatarme maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijden tips

 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Linzensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in de Woude aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Doorgaans kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Uw bestelling wordt dikwijls thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Jonge kabeljauw in roomsaus of Gehakt in roomsaus. Hierdoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. Het betreft een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening de Woude. Zo’n subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Centrum, Castricum-Noord, Castricum-Oost, Castricum-Zuid, Bakkum, Akersloot, De Woude, Limmen.
 • Korting op thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje de Woude maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.castricum.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1489).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan