Maaltijdservice West-Graftdijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in West-Graftdijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in West-Graftdijk? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,30 per maaltijd. Aanschuiven voor Vegetarische pastaschotel met tomaten en Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in West-Graftdijk hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Netnummer075 (+3175)
Postcode1486
PrijsindicatieVanaf €5,53
Maaltijd suggestieLekkerbekje met sperziebonen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in West-Graftdijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in West-Graftdijk. Denk aan populaire services als Diepvriesman en/of Coop. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante leveranciers en verswinkels. Iedere aanbieder hanteert een eigen assortiment en voorwaarden. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in West-Graftdijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in West-Graftdijk. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel services hebben ook een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo koop men snel nuttige boodschappen zoals halfvolle vanille yoghurt of filterzakjes. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in West-Graftdijk

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in West-Graftdijk? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel leveranciers die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot Hete bliksem met stroop en Stamppot Hete bliksem met stroop. Hieronder tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in West-Graftdijk voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofpotje met stamppot hutspot bestelt u vanaf €4,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Chili con carne, gehakt, rijst kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten wordt al bezorgd vanaf €5,55.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Waterkerssoep, een extra salade en voor de volledigheid een Appelmoes achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Alkmaar. Meer hierover bekijkt u op www.alkmaar.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Proefpakket.

Belangrijke info

Maaltijd ideeën

 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Spaghetti

Steden in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in West-Graftdijk aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd past bij uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden in de regel geleverd aan huis door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rookworst met stamppot boerenkool en Aardappelrösti. Zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met steun bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening West-Graftdijk. Uw voorziening biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een partij waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje West-Graftdijk maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.alkmaar.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1486).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan