Maaltijdservice Noordeinde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noordeinde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Noordeinde? Middels onze tool ontdekt u eenvoudig diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per maal. Flink uitpakken met Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie of Lamsvlees in rozemarijnsaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Noordeinde hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1485
PrijsindicatieVanaf €5,52
Maaltijd suggestieVisburger met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Noordeinde

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Noordeinde. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Vers aan tafel en Ekomenu. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van organisaties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft weer zijn eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Dankzij deze website kan u de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Noordeinde? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noordeinde. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel organisaties hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals vanille vla en ontbijtspek. Vaak kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Noordeinde

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Noordeinde? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Een pizza hawai of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Op deze pagina bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noordeinde voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes is er al voor €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentensoep met gehaktballen kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. is er al vanaf €7,2.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, een stukje fruit en een dessert als Kwark om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Alkmaar. Meer details kunt u vinden op www.alkmaar.nl. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.

Cijfers en feiten

Suggesties van maaltijden

 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Snijbonen

Plaatsen in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Noordeinde bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd rijmt met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. Het eten wordt vaak thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook en Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Denk aan een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Noordeinde. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Noordeinde maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.alkmaar.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1485).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan