Maaltijdservice Starnmeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Starnmeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Starnmeer? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u probleemloos verschillende organisaties in uw regio. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,20 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Bami babi ketjap? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Starnmeer beschikt u over gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Netnummer075 (+3175)
Postcode1488
PrijsindicatieVanaf €5,55
Maaltijd suggestieZalm in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Starnmeer

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Starnmeer. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Freasy en/of Picnic. Ook binnen de gemeente zien we prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie biedt een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Starnmeer? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Starnmeer. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel organisaties hebben ook een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als halfvolle yoghurt of vers fruit. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Starnmeer

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Starnmeer? Of zoekt u echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze type aanbieders die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen en Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Starnmeer voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Linzensoep met bleekselderij is er al voor €4,7.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus is beschikbaar vanaf €6,5.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Pompoensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Alkmaar. Meer details leest u op www.alkmaar.nl. Op deze website leest u ook meer over Eiwitrijke maaltijden.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Erwtensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Starnmeer aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor seniorenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De menu’s worden doorgaans geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 25 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Starnmeer. Uw voorziening heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.
 • Korting op maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Starnmeer maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.alkmaar.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1488).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan