Maaltijdservice Oost-Graftdijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oost-Graftdijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oost-Graftdijk? Dankzij onze vergelijker ontdekt u gemakkelijk verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per keer. Flink uitpakken met Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen en Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Oost-Graftdijk geniet u van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Netnummer075 (+3175)
Postcode1487
PrijsindicatieVanaf €5,54
Maaltijd suggestieZalmfilet in zoete mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Oost-Graftdijk

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Oost-Graftdijk. Neem erkende aanbieders als Van Smaak en/of Oh My Guts. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Oost-Graftdijk? Er is een oplossing! Opvallend veel maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oost-Graftdijk. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel organisaties beschikken over een praktische boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men probleemloos de boodschappen zoals biscuits of afwasmiddel. In de regel gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oost-Graftdijk

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van complete diepvriesmaaltijd in Oost-Graftdijk? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse maaltijdservices die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kruudmoes met gortepap of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Op seniorenmaaltijd.nl treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs gezonde maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – MieuwijdtMieuwijdt 191484 EEGraft
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Restaurant MennistenerfH. Gerhardstraat 771502 CCZaandam
PennemesBloemgracht 951502 WBZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oost-Graftdijk voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Champignonsoep met rundvlees vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Aspergesoep met zalm is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensvlees met appel in saus kan je kopen vanaf €6,9.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Alkmaar. Meer daarover kunt u vinden op www.alkmaar.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Alkmaar
 • (Regio) nummer: 075 (+3175)
 • Hoofdpostcode: 1487
 • Lokale wijk: Zuid

Tips voor maaltijden

 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Kippensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oost-Graftdijk bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en geef de voorkeur door. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gepaneerde kipnuggets en Rabarbercompote. Zodoende zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Oost-Graftdijk. De subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oost-Graftdijk maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.alkmaar.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 1487).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan