Maaltijdservice Texel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Texel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Texel? Via www.seniorenmaaltijd.nl treft u probleemloos verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,10 per persoon. Ouderwets genieten van Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree en 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Texel hebt u toegang tot voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteTexel
Netnummer0222 (+31222)
Postcode1791
PrijsindicatieVanaf €5,36
Maaltijd suggestiePittige Thaise soep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Texel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Texel. Neem bijv. erkende aanbieders als Van Smaak of Budget meals. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende initiatieven en restaurants. Elk bedrijf heeft weer een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Texel? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Texel. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse services hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt u snel de supermarktartikelen als grillworst of afbak pistolet meergranen. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Texel

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Texel? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Hieronder tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Eethuys GollardsVerzetstraat 311791 DSDen Burg
SPAR MaaltijdserviceEikenhout 324 C1787 RAJulianadorp
Keurslager KoelemanSchoolweg 271787 AVJulianadorp
De BuuretonBeatrixlaan 431791 GADen Burg
SPAR KalverboerVlamkast 151792 CROudeschild
SPAR KootKerkstraat 31794 AMOosterend
SPAR MaaltijdserviceRoggeslootweg 141795 JVDe Cocksdorp
SPAR GoengaDe Naal 11797 AXDen Hoorn
KookzorgCatsstraat 21813 ZCAlkmaar
Restaurants – NiKoDillenburgstraat 11814 JVAlkmaar
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Texel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng kan je kopen vanaf €5,85.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Koninginnensoep, iets te drinken en een toetje als Soesje na. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Texel. Meer daarover is beschikbaar op www.texel.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Cordon Bleu met groenten
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Gehaktballen in uienjus
 • Zalmfilet in botersaus
 • Bami, quorn, satésaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Texel aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende leveranciers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Vaak is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel of Kip, sperziebonen, aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Texel. Zo’n regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Texel maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.texel.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1792).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente