Maaltijdservice Hollands Kroon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hollands Kroon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hollands Kroon? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip kerrie ananas schotel en Raapstelen stamppot met beenham? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! D.m.v. de maaltijdservice in Hollands Kroon hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1761
PrijsindicatieVanaf €5,23
Maaltijd suggestieGekruide krieltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Hollands Kroon

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Hollands Kroon. Neem bijv. grote bedrijven als Thuisgekookt.nl en/of Kooc. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor uitstekende instanties en slagerijen. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Hollands Kroon? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hollands Kroon. Een redding voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier bestelt u direct belangrijke boodschappen als halvarine of oude kaas. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hollands Kroon

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Hollands Kroon? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een service gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse menu’s die mogelijk matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Zalm in dillesaus of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Hieronder ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollands Kroon voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie is er al vanaf €5,8.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Thenthuk, een extra salade en iets lichts zoals Tartufo na. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hollands Kroon. Meer hierover bekijkt u op www.hollandskroon.nl. Lees ook verder over Vers aan tafel.

Stats & Facts

Maaltijden tips

 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Stoofpotje rundvlees

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Hollands Kroon aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men wekelijks nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Schnitzel champignonsaus of Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Diverse ouderen of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Hollands Kroon. Uw tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Hollands Kroon maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.hollandskroon.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1777, 1778).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente