Maaltijdservice Winkel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winkel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Winkel? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een magnetronmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,50 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen en Paëlla? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Winkel hebt u toegang tot uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1731
PrijsindicatieVanaf €6,17
Maaltijd suggestieVarkensvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Winkel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Winkel. Denk dan aan erkende aanbieders als Uitgekookt en/of Picnic. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende instellingen en wijkrestaurants. Iedere service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgdiensten snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Winkel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winkel. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop u probleemloos belangrijke boodschappen als frisdrank of zoetwaren. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winkel

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Winkel? Of zoekt u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse opties die mogelijk passen bij uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Aspergesoep met zalm of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Hieronder tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Lees ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Wonen Plus WelzijnDorpsstraat 6101723 HJNoord-Scharwoude
Keurslager KlaverDorpsstraat 5501723 HHNoord-Scharwoude
Wonen Plus WelzijnPlatte Ven 1031723 APNoord-Scharwoude
Keurslager van ZoonenTrambaan 711733 AXNieuwe Niedorp
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
Keurslager BroersenRijdersstraat 871735 GBHet Veld
BuurtzorgLoet 101741 BPSchagen
Stichting Wonen Plus WelzijnTorenstraat 1A1741 CBSchagen
De BronKogerlaan 36A1741 DASchagen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Winkel voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is er al voor €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot spitskool met kaas is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi bestelt u vanaf €6,05.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Samgyetang, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Brownie om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hollands Kroon. Praktische info kunt u vinden op www.hollandskroon.nl. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Chili con carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winkel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De magnetronmaaltijden worden in de regel bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie of Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Winkel. De subsidie biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een leverancier waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Winkel maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.hollandskroon.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1730, 1731, 1733).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan