Maaltijdservice Hippolytushoef

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hippolytushoef voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hippolytushoef? Middels seniorenmaaltijd.nl bekijkt u probleemloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,70 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Macaroni-gehakt schotel en Zomerzuurkool met casselerrib en ananas? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Hippolytushoef hebt u toegang tot complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1778
PrijsindicatieVanaf €6,46
Maaltijd suggestieKip Andorra

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Hippolytushoef

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Hippolytushoef. U kunt denken aan populaire organisaties als Royal Foods en/of PLUS. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante leveranciers en zorginstellingen. Iedere leverancier hanteert z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgers rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Hippolytushoef? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hippolytushoef. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt men snel nuttige boodschappen zoals palingworst en chocolade vla. Dikwijls kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hippolytushoef

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Hippolytushoef? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze menu’s die mogelijk aansluiten bij uw situatie en mogelijke diëten. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Verderop treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Stichting Vrijwaard Maaltijdservice ThuisBernhardplein 76D1781 HKDen Helder
Keurslager HalmanSpoorstraat 141781 JGDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Restaurant locatie WesthoekWestgracht 72K1781 NHDen Helder
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hippolytushoef voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot koolraap met appel bestelt u vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool bestelt u vanaf €6,1.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, een gezonde salade en een dessert als Vruchtensalade om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Hollands Kroon. Meer daarover leest u op www.hollandskroon.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.

Informatie

Voorbeelden van maaltijden

 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Hollandse hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hippolytushoef aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Meestal doet u dat door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart van zo’n 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn en Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Hippolytushoef. Deze regeling heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Hippolytushoef maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.hollandskroon.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1777, 1778).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan