Maaltijdservice Slootdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Slootdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Slootdorp? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u snel en simpel diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gele rijst en Rundvlees in saus? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Slootdorp profiteert u van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1774
PrijsindicatieVanaf €6,44
Maaltijd suggestieAspergesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Slootdorp

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Slootdorp. Neem bijv. interessante aanbieders als Vers voor Thuis en Chef Martin. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Elke organisatie wordt bestempeld door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Slootdorp? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Slootdorp. Een uitkomst voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere organisaties voorzien in een premium boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee krijgt men direct belangrijke boodschappen als kruidenkaas en katenspek. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Slootdorp

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Slootdorp? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kabeljauw in kruidensaus en Tomatensoep met balletjes. Op deze pagina vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Stichting Vrijwaard Maaltijdservice ThuisBernhardplein 76D1781 HKDen Helder
Keurslager HalmanSpoorstraat 141781 JGDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Slootdorp voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door elementen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Zomerzuurkool met casselerrib is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Stroganoff du chef bestelt u vanaf €5,75.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een gezonde salade en een dessert als Sinaasappel mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Hollands Kroon. Meer daarover is beschikbaar op www.hollandskroon.nl. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Stats & Facts

Maaltijd voorbeelden

 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Zuurkoolstamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Slootdorp regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsMacaroni in tomatensaus, ham, kaas of Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Slootdorp. Een regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een partij waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Slootdorp maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.hollandskroon.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1774).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan