Maaltijdservice Kolhorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kolhorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Kolhorn? Door gebruik te maken van onze tool vergelijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per maaltijd. Ouderwets genieten van Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus of Koolvis, broccoli, kruidenpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Kolhorn profiteert u van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1767
PrijsindicatieVanaf €6,39
Maaltijd suggestieErwtensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Kolhorn

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Kolhorn. Neem belangrijke services als Maaltijdservice.nl of Spar. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Iedere service biedt een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij deze website kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Kolhorn? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kolhorn. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven beschikken over een speciale boodschappenservice voor ouderen. In dat geval krijgt men gelijk praktische of verse producten als hagelslag en oude kaas. Normaliter kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kolhorn

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kolhorn? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei leveranciers die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Hieronder vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kolhorn voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Andijviestamppot, speklapje is er al vanaf €7,05.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Aardbeien ijs achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Hollands Kroon. Meer hierover bekijkt u op www.hollandskroon.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Belangrijke info

Suggesties van maaltijden

 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Runderstoofpotje

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kolhorn regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 20 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen of Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het betreft iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Kolhorn. Zo’n subsidie kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Kolhorn maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.hollandskroon.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1767).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan