Maaltijdservice Callantsoog

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Callantsoog voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Callantsoog? Via www.seniorenmaaltijd.nl vindt u gemakkelijk verschillende bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,45 per maaltijd. Flink uitpakken met Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst of Gehakt, prei, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Callantsoog profiteert u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1759
PrijsindicatieVanaf €6,35
Maaltijd suggestieUiensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Callantsoog

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Callantsoog. Denk aan populaire organisaties als Uitgekookt of Ekomenu. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elke service heeft zo een “eigen” assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u dieetwensen als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Callantsoog? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Callantsoog. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders bieden ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Zo haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als huishoudelijke artikelen of huishoudelijke artikelen. Veelal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Callantsoog

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Callantsoog? Of zoekt u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere type aanbieders die mogelijk passen bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Hieronder treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Callantsoog voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Broccoli rollade schotel bestelt u vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensfilet in jus met koolraap vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Bloemkool met runderlap en aardappelen is beschikbaar vanaf €6,8.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Aardappelsoep, extra groenten en een toetje als Fraises Wilhelmine om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Schagen. Aanvullende info kunt u vinden op www.schagen.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • Regionummer: 0224 (+31224)
 • Hoofdpostcode: 1759
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijden tips

 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Spinaziestamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Callantsoog regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De seniorenmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 100+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Doperwtensoep of Gestoofde wortel. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een goede balans en energie. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Callantsoog. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Callantsoog maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.schagen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1759).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan