Maaltijdservice Burgerbrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Burgerbrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Burgerbrug? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,35 per maaltijd. Ouderwets genieten van Aardappelpuree en Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Burgerbrug hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1754
PrijsindicatieVanaf €6,31
Maaltijd suggestieVissoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Burgerbrug

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van Burgerbrug. We hebben het over grote services als Apetito en Budget meals. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf biedt een heel eigen productaanbod en voorwaarden. D.m.v. deze website kan u de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde voorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Burgerbrug? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Burgerbrug. Een uitkomst voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse aanbieders voorzien in een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als beschuit en snoepjes. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Burgerbrug

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Burgerbrug? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Verderop vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Burgerbrug voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van bijvoorbeeld het bedrijf, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €3,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €6,8.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Broccolisoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Tiramisu mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Schagen. Meer daarover kunt u vinden op www.schagen.nl. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.

Feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • (Regio) nummer: 0226 (+31226)
 • Postcodegebied: 1754
 • Populaire wijk: Wijk

Tips voor maaltijden

 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Kersenpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Burgerbrug aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Witlof a la creme en Hamburger, ui en champignons. Zodoende zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor zijn er een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Denk aan assistentie bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Burgerbrug. Deze regeling is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een partij waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Burgerbrug maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.schagen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1754).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan