Maaltijdservice Sint Maartensbrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint Maartensbrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint Maartensbrug? Dankzij onze tool doorzoekt u probleemloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,60 per maal. Aanschuiven voor Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes of Kaaskroketjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Sint Maartensbrug geniet u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1752
PrijsindicatieVanaf €6,29
Maaltijd suggestiePilav

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Sint Maartensbrug

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Sint Maartensbrug. We hebben het over populaire partijen als Diepvriesman en/of Etume. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende initiatieven en speciale eetpunten. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u daardoor de organisaties overzichtelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Sint Maartensbrug? Er is gelukkig een alternatief. Veel maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint Maartensbrug. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste firma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als crackers en oploskoffie. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint Maartensbrug

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Sint Maartensbrug? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden diverse menu’s die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot Zuurkool met appel of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Onderstaand ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u zeer goedkoop complete maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Maartensbrug voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Boe­ren­kool­stoof met ei is er al vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Flensjes met fruit wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Wisselmenu Aspergesoep met zalm is beschikbaar vanaf €6,45.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een gezonde salade en om het compleet te maken Oranjevla achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Schagen. Meer informatie treft u op www.schagen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • (Net) nummer: 0224 (+31224)
 • Postcode: 1752
 • Populaire wijk: Wijk

Maaltijd ideeën

 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Wrap kip madras

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint Maartensbrug regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Sint Maartensbrug. Zo’n voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Sint Maartensbrug maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.schagen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1752).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan