Maaltijdservice Schagerbrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schagerbrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Schagerbrug? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u probleemloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Nu al voor €3,85. Flink uitpakken met Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus en Viergroentenstamppot, gehaktbal? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Schagerbrug geniet u van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1751
PrijsindicatieVanaf €6,28
Maaltijd suggestieVarkensfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Schagerbrug

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Schagerbrug. U kunt denken aan grote aanbieders als Eet Smakelijk en Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal bestaan er allerlei instanties en restaurants. Iedere leverancier hanteert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de aanbieders op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Schagerbrug? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schagerbrug. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers voorzien in een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u direct praktische of verse producten als sinaasappelsap of oploskoffie. Vaak gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schagerbrug

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Schagerbrug? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit allerlei opties die mogelijk passen bij uw omstandigheden voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Spareribs met patat en salade of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Onderstaand bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen abonnement. Lees ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schagerbrug voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng bestelt u vanaf €5,55.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Dopewtensoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Tiramisu mousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Schagen. Overige informatie kunt u vinden op www.schagen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Van Smaak.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • (Regio) nummer: 0224 (+31224)
 • Centrale postcode: 1751
 • Lokale wijk: Wijk

Suggesties van maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schagerbrug aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk type opwarmmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Check vooral het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden gewoonlijk geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebonden kerrie-champignonsoep of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Schagerbrug. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Schagerbrug maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.schagen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1750, 1751).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan